En UPPDATERAD 

sommar

Vi vill erbjuda lite olika typer av yoga för att fler ska våga ta steget till yogamattan. 

Sommaren 2021 har vi valt att ha lite färre fasta klasser och ha fler eventklasser, så som t.ex. familjeyoga och yinyoga.

Yogan kostar 150 kr och klippkort finns till försäljning. Kontakta oss på mail vid intresse.

 

Läs mer om våra olika klasser här nedan! 

 

Knapparna länkar till vår bokningssida på TimeCenter (aktivt from v 25).

DSC01440_edited_edited.jpg

MORGONFLÖDE

Tis, tors

08:30-09:30

Detta upplägg handlar om att väcka upp hela kroppen. Att landa i närvaro med sig själv för att sedan sakta börja utforska rörelse. Vi har ofta olika teman på klasserna, antingen en del av kroppen eller ett mer filosofiskt tema. Detta för att ge en annan dimension åt tiden på mattan och för att förankra rörelserna i någonting annat än att bara göra som man brukar.

Rekommenderas för alla, men om du är helt ny till yoga kanske du vill testa ett Nyfiket flöde först.

150 kr för 60 min (det kan hända att vi drar över lite), inkl. kaffe/te.

NYFIKET FLÖDE

Eventyoga.

Håll utkik i sociala medier för mer info.

Under dessa 7 år som vi har haft Harö Yoga har det varit många som har varit nyfikna på yogan, men inte riktigt vågat sig dit. Detta är för alla er!

Med det sagt är det en klass som även passar mer vana yogisar, eftersom fokuset ligger på att vi stannar lite längre i positionerna för att verkligen hitta in. Vi kanske upptäcker andra ingångar in i en position och vågar testa att backa lite för att hitta ett annat lätthet i andetaget. Vi vågar möta teknik utan att tappa känslan av flöde.

Rekommanderas för alla!

150 kr för 60 min, inkl. kaffe/te.

yin (oCH GIN)

Eventyoga.

Håll utkik i sociala medier för mer info.

I yinyogan bjuder vi in kroppen till stillhet i positionerna. Målet är inte att nå musklerna, som vi vanlig yoga, utan vill vi stärka fascia som inkluderar leder, senor och alla annan bindväv som håller samman kroppen. Vi stannar i positionerna mellan 5-7 min utan att pressa, utan i stillhet mjukna in i positionen. Utgångspunkten brukar ligga ca 60-70% av maxläget. Detta innebär att en stor del av yinyogan handlar om den meditativa aspekten. Hur reagerar kroppen på att vara i stillhet? Hur reagerar tankarna och känslorna?

 

Varmt välkommen till detta möte med dig själv!

Efteråt bjuder Lindskogs (ej Harö Yoga) på en drink, med eller utan alkohol.

150 kr för ca 75 min.

YOGA, MEDITATION & SAMTAL

Eventyoga.

Håll utkik i sociala medier för mer info.

Välkomna till denna pilot av kombinationen av yoga, meditation och samtal. Detta är för dig som är nyfiken på att stanna upp i dig själv och utforska någonting lite djupare. Lisa kommer att leda en ca 30 min yogaklass för att sedan landa i meditation. Här handlar det om att sitta så bekvämt som möjligt, så det kommer att finnas bolster, stolar, block och handdukar tillgängliga. Efter meditationen återvänder vi mjukt till nuet och en och en får dela med dig av sin upplevelse. Anledningen till att vi delar med oss är för att manifestera upplevelsen ytterligare och bjuda in till att prata om djupare aspekter av livet. I gruppen råder totalt icke-dömande, acceptans och kärlek. Max 5 personer/tillfälle.

200 kr för 90 min, inkl. te, kaffe och örtvatten.